Team 2019-08-26T10:30:08+00:00

Ons Team

Bert Alken
Bert AlkenAlgemeen Directeur
Bert heeft OBV-Logistiek opgericht in 2006. Met zijn ruim 40 jaar ervaring in de spoorbranche, waarin hij o.a. actief is geweest als Manager Tractie & Materieel, is hij een ervaren spoorman. Bert houdt zich, naast aansturing, voornamelijk bezig met vernieuwingen en verbeter-processen. Hij adviseert daarnaast onze veelzijdige klantenkring op spoorgebied.
Sam Alken
Sam AlkenOperations Manager
Sam is sinds 2014 werkzaam bij OBV-Logistiek, eerst als IT Manager en daarna in huidige functie. Hij houdt zich bezig met diverse managementtaken en klantcontact. Hij is Operationeel Directeur van onze dochteronderneming Alken Development. Sam zit in het bestuur van de VSD en van Stichting RailAlliance.
Tamara Alken
Tamara AlkenAlgemeen Manager
Tamara is sinds 2009 werkzaam bij OBV-Logistiek. Zij heeft de opleiding SPH gevolgd (HBO), waarna ze een aantal jaren actief is geweest als hulpverleenster binnen multi-problemgezinnen. Vervolgens is ze bij OBV-Logistiek aan de slag gegaan. Tamara houdt zich bezig met personele zaken en klantcontact.
Susanne Märtens
Susanne MärtensAdministratief Medewerkster
Susanne is sinds 2015 in dienst bij OBV-Logistiek. Zij is het eerste aanspreekpunt aangaande bedrijfspassen. Ze houdt zich bezig met het aanvraag- en aanmaakproces van de verschillende (bedrijfs)passen en de ABB’s. Daarnaast vervult ze diverse administratieve taken.
mr. Vincent Ramaekers
mr. Vincent RamaekersSr. Jurist
Vincent is in 2016 gestart bij OBV-Logistiek, nadat hij in 2015 zijn master Civiel Recht heeft afgerond aan de Universiteit Leiden. Vincent adviseert klanten op projectbasis.
Beau van Hees
Beau van HeesJuriste
Sinds mei 2019 is Beau bij OBV-Logistiek werkzaam. Beau houdt zich bezig met de dienstverlening binnen Legal Desk en overige juridische zaken.
Rogier Bruggeman
Rogier BruggemanSenior PHP Developer
Rogier is sinds oktober 2018 in dienst bij OBV-Logistiek als Senior PHP Developer. Hij houdt zich bezig met diverse ontwikkeltaken en beheert het RailSysteem. Tevens ondersteunt hij de Junior developers bij hun werkzaamheden.
Marcel Gulpen
Marcel GulpenJunior PHP Developer
Marcel is sinds april 2019 in dienst bij OBV-Logistiek als Junior PHP Developer. Hij houdt zich bezig met diverse ontwikkeltaken en beheer van het RailSysteem.