Team OBV 2021-06-02T13:08:17+02:00

Ons Team

Sam Alken
Sam AlkenDirecteur
Sam is sinds 2014 werkzaam bij OBV-Logistiek, waar hij begon met IT zaken als de e-learning en vervolgens met de bedrijfsmatige kant aan de slag ging als Operations Manager. Eind december 2019 heeft hij de aandelen overgenomen en is hij directeur geworden. Sam zit daarnaast in het bestuur van de VSD en is voorzitter van Stichting RailAlliance.
Tamara Alken
Tamara AlkenAlgemeen Manager
Tamara is sinds 2009 werkzaam bij OBV-Logistiek. Zij heeft de opleiding SPH gevolgd (HBO), waarna ze een aantal jaren actief is geweest als hulpverleenster binnen multi-problemgezinnen. Vervolgens is ze bij OBV-Logistiek aan de slag gegaan. Tamara houdt zich bezig met HRM en klantcontact.
Susanne Märtens
Susanne MärtensAdministratief Medewerkster
Susanne is sinds 2015 in dienst bij OBV-Logistiek. Zij is het eerste aanspreekpunt aangaande bedrijfspassen. Ze houdt zich bezig met het aanvraag- en aanmaakproces van de verschillende (bedrijfs)passen en de ABB’s. Daarnaast vervult ze diverse administratieve taken.
mr. Vincent Ramaekers
mr. Vincent RamaekersBedrijfsjurist
Vincent is in 2016 gestart bij OBV-Logistiek, nadat hij in 2015 zijn master Civiel Recht heeft afgerond aan de Universiteit Leiden. Na korte tijd in de advocatuur is Vincent in 2020 teruggekomen naar OBV in de functie bedrijfsjurist. Hij beheert de Legal Desk, houdt zich bezig met contractzaken en overige, juridische vraagstukken.
Vincent heeft een tweetal wetenschappelijke publicaties geschreven, die vindt u hier en hier.
Rogier Bruggeman
Rogier BruggemanSr. PHP Developer

Adviseurs

Bert Alken
Bert AlkenAdviseur & Founder
Bert heeft OBV-Logistiek opgericht in 2006. Met zijn ruim 40 jaar ervaring in de spoorbranche, waarin hij o.a. actief is geweest als Manager Tractie & Materieel, is hij een ervaren spoorman. Bert adviseert onze directie en houdt zich bezig met spoorse vraagstukken.