Team OBV 2020-04-10T09:51:52+00:00

Ons Team

Sam Alken
Sam AlkenDirecteur
Sam is sinds 2014 werkzaam bij OBV-Logistiek, eerst als IT Manager, daarna als Operations Manager. In januari 2020 heeft hij de aandelen OBV-Logistiek BV en Alken Development BV overgenomen en is hij directeur geworden. Sam zit daarnaast in het bestuur van de VSD en is voorzitter van Stichting RailAlliance.
Tamara Alken
Tamara AlkenAlgemeen Manager
Tamara is sinds 2009 werkzaam bij OBV-Logistiek. Zij heeft de opleiding SPH gevolgd (HBO), waarna ze een aantal jaren actief is geweest als hulpverleenster binnen multi-problemgezinnen. Vervolgens is ze bij OBV-Logistiek aan de slag gegaan. Tamara houdt zich bezig met personele zaken en klantcontact.
Susanne Märtens
Susanne MärtensAdministratief Medewerkster
Susanne is sinds 2015 in dienst bij OBV-Logistiek. Zij is het eerste aanspreekpunt aangaande bedrijfspassen. Ze houdt zich bezig met het aanvraag- en aanmaakproces van de verschillende (bedrijfs)passen en de ABB’s. Daarnaast vervult ze diverse administratieve taken.
mr. Pamela van Gelderen
mr. Pamela van GelderenJuriste
Pamela is in januari 2020 gestart bij OBV-Logistiek. Na haar master rechtsgeleerdheid in 2016 afgerond te hebben aan de universiteit van Rotterdam heeft zij diverse jaren ervaring opgedaan in juridische functies. Bij OBV-Logistiek zal Pamela het aanspreekpunt zijn voor de Legal Desk en daarnaast op projectbasis klanten adviseren.
Rogier Bruggeman
Rogier BruggemanSenior PHP Developer
Rogier is sinds oktober 2018 in dienst bij OBV-Logistiek als Senior PHP Developer. Hij houdt zich bezig met diverse ontwikkeltaken en beheert het RailSysteem. Tevens ondersteunt hij de Junior developers bij hun werkzaamheden.
Marcel Gulpen
Marcel GulpenJunior PHP Developer
Marcel is sinds april 2019 in dienst bij OBV-Logistiek als Junior PHP Developer. Hij houdt zich bezig met diverse ontwikkeltaken en beheer van het RailSysteem.
Bert Alken
Bert AlkenAdviseur & Founder
Bert heeft OBV-Logistiek opgericht in 2006. Met zijn ruim 40 jaar ervaring in de spoorbranche, waarin hij o.a. actief is geweest als Manager Tractie & Materieel, is hij een ervaren spoorman. Bert adviseert onze directie en houdt zich bezig met spoorse vraagstukken.
mr. Vincent Ramaekers
mr. Vincent RamaekersJuridisch adviseur
Vincent is in 2016 gestart bij OBV-Logistiek, nadat hij in 2015 zijn master Civiel Recht heeft afgerond aan de Universiteit Leiden. Vincent adviseert klanten en directie op projectbasis.