RailSysteem 2018-07-28T00:27:15+02:00

Railsysteem

Wilt u altijd kunnen beschikken over specifieke digitale documentatie die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering? Kies dan voor het RailSysteem® van OBV-Logistiek, uw online railportaal!

Uw online railportaal
OBV-Logistiek heeft speciaal voor bedrijven in de vervoersector al haar online producten geïntegreerd in één overzichtelijk online railportaal: het RailSysteem®. Het is een paraplu die veel applicaties omvat die u als vervoerder nodig heeft. Gemak staat daarbij voorop. Dit online railportaal ontzorgt spoorweg(gerelateerde) ondernemingen.

Functionaliteiten
De focus ligt op gebruiksgemak: middels Single SignOn kunt u bijvoorbeeld in één keer in de Elektronische Leeromgeving Vervoer en Werkomgeving (ELVW) inloggen. U logt in op basis van mailadres en wachtwoord. Binnen het RailSysteem® heeft u altijd en overal allerlei zaken tot uw beschikking. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Zo wisselt u eenvoudig documenten uit met uw medewerkers. Alle soorten gegevens kunnen er worden opgeslagen en teruggevonden. Verder biedt RailSysteem® diverse mogelijkheden voor het communiceren met uw personeel en kunt u ze snel op de hoogte brengen van belangrijke informatie.

Het systeem is geheel aan te passen aan uw eigen eisen. Hiertoe zijn diverse modules ontwikkeld waaruit u kunt kiezen. Zo stelt u zelf een maatwerk railportaal samen: u hoeft enkel de modules af te nemen die van belang zijn voor uw organisatie.

Beschikbare modules:
De onderstaande modules zijn binnen het RailSysteem® beschikbaar:

  • Documentensysteem

Te gebruiken voor het onderbrengen van documentatie voor uw medewerkers. Hierbij is de indeling geheel door u te bepalen.

  • Wegwijzers

De wegwijzers worden continu aangepast aan de laatste wijzigingen. Deze module is gratis bij afname van ELVW. Daarnaast is het met deze module mogelijk om als manager te kijken naar de registratie van uw medewerkers (u kan bijvoorbeeld zien of en op welk moment een document is gelezen).

  • Elektronische Leeromgeving Vervoer- en Werkproces (ELVW)
  • MO / PO

Deze module registreert en meldt wanneer bij een medewerker het Medisch Onderzoek (MO) of Psychologisch Onderzoek (PO) gecontroleerd moet worden.

  • Registratie Wegonderhoud

Deze module registreert op welke baanvakken de medewerker mag rijden en meldt wanneer dit gaat verlopen.

  • Materieel(informatie)

Deze module registreert met welk materieel de medewerker mag rijden en meldt wanneer dit gaat verlopen.

  • Tijdelijke SnelheidsBeperking (TSB)

Deze aanschrijving is specifiek voor de spoorwegonderneming voor het rijden van treinen.

  • Bedrijfspassen

Toegangspassen voor verschillende bedrijven kunnen hier aangevraagd worden. Wie deze passen bij ons afneemt, kan deze module gebruiken.

  • Aanvullend BevoegdheidsBewijs (ABB)

Het ABB is een belangrijk document voor de machinist. Via het RailSysteem is het mogelijk om het ABB algemene deel, wegbekendheid en materieelbekendheid aan te passen. OBV-Logistiek verzorgt dan het printen, snijden en verzenden als dit gewenst is.

  • Legal Desk

Legal Desk is verdeeld in 2 belangrijke functionaliteiten. Het eerste deel is het maandoverzicht van de gewijzigde regelgeving en het tweede deel bestaat uit een uitwerking van de gewijzigde wet door de jurist van OBV-Logistiek.

Het RailSysteem® wordt voortdurend doorontwikkeld en aangepast aan de wensen van onze klanten. Wensen worden geregeld vertaald in aanvullingen of nieuwe applicaties. Heeft u ook een wens voor een nieuwe toepassing? Neem dan contact met ons op.

Neemt u enkel herinstructie af (ELVW)? U ontvangt dan tevens gratis toegang tot het RailSysteem® inclusief gratis wegwijzers- en documentensysteemmodule. U heeft dan geen toegang tot overige modules.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV-Logistiek?

Neem Contact Op