Over Ons 2018-07-31T08:49:01+02:00

Over OBV-Logistiek

Al sinds 2006 is OBV-Logistiek actief als primaire dienstverlener in de vervoersector en de spoorbranche. Wij zijn een klantgerichte leverancier van diverse producten en diensten.

Onze producten en diensten
Wij bieden een ruim scala aan producten en diensten waarmee we onze klanten kunnen ontzorgen: het RailSysteem®, documentatie, bedrijfspassen, applicatie-ontwikkeling en juridisch advies via onze Legal Desk. Andere voorbeelden van producten zijn handboeken, aanwijzingenboekjes, het ABB (Aanvullend Bevoegdheids Bewijs) en het seinenboek.

Voor wie?
Diverse instanties in de vervoersector voorzien wij van de juiste documentatie, informatie, juridisch advies en opleidingen in de vorm van herinstructie. Wij werken zowel voor profit- als non-profitorganisaties, aannemersbedrijven in de spoorsector, goederen- en reizigersvervoerders, opleidingsinstituten, werkplaatsen en dienstverlenende bedrijven. Wij zetten ons al ruim tien jaar in voor de vervoerbranche in zowel Nederland als in België en Duitsland.

Kennis delen
Door onze jarenlange ervaring in de spoorbranche zijn we een klantgerichte leverancier met een breed netwerk in de vervoerssector. Door onze krachten te bundelen en kennis te delen kunnen wij garant staan voor een snelle afhandeling van uw vraagstukken en problemen.

Flexibiliteit als basis voor maatwerk
Bij specifieke vragen waarbij we geen in-house oplossing kunnen bieden, zetten we externe kennis in. Ons team kunnen we, indien nodig, versterken met externe deskundigen. Zo kunnen we altijd maatwerk oplossingen leveren. Ieder heeft zijn eigen expertise. Voor u als klant heeft dit als voordeel dat u steeds kunt beschikken over goede hulp bij uw vraagstuk of probleem.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV-Logistiek?

Neem Contact Op