Documentatie 2018-07-28T00:30:15+02:00

Documentatie

In de spoorsector wordt de nodige documentatie gebruikt. Dit onderdeel is voortdurend in beweging. OBV-Logistiek onderhoudt documentatie zodat u altijd up-to-date bent. Kennis en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. Wij kunnen u voorzien van de juiste documentatie, zoals handboeken en technische specificaties.

Verschillende soorten documentatie
OBV Logistiek verzorgt alle documentatie die u nodig heeft in de vervoerssector. Wij kunnen u in de VSD-module bijvoorbeeld voorzien van het Handboek Vervoerproces, informatie voor machinisten en rangeerders, het Zakboekje Goederenmaterieel en informatie omtrent technische specificaties van (goederen)materieel voor technisch personeel.

Producten op maat ontwikkelen
OBV-Logistiek heeft een breed scala aan diensten. Van documentatie en bedrijfspassen tot applicatie-ontwikkeling en een Legal Desk. Bijkomend voordeel is dat het bij OBV-Logistiek mogelijk is om maatwerk oplossingen te ontwikkelen. We bundelen onze krachten en ontwikkelen zo nieuwe producten en diensten in samenwerking met inhoudsdeskundigen.
U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een specifiek bedieningsvoorschrift, zakkaartjes, enz. De ontwikkelde producten kunnen in een map of klapper worden gebundeld maar ook is het mogelijk de producten digitaal aan te bieden aan uw medewerkers of klanten. Dit kan via uw eigen interne systeem of via systemen van OBV-Logistiek.

Onderhoud op documentatie
Het onderhouden van uw documentatie is heel belangrijk, want up-to-date informatie is cruciaal. De documentatie is op basis van onderhoud bij OBV-Logistiek onder te brengen. Wij spreken dan met u een periodieke wijzigingsperiode af en heel belangrijk voor u is: u heeft geen omkijken meer naar uw documentatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd up-to-date informatie verschaft. Wilt u uw specifieke wensen bespreken, neem dan even contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV-Logistiek?

Neem Contact Op