Diensten 2018-07-28T00:24:06+02:00

Diensten

OBV-Logistiek heeft een groot netwerk opgebouwd in de vervoerssector. Alle facetten van de railbranche zijn de afgelopen jaren voorbijgekomen, waardoor wij ons als echte specialist hebben kunnen ontwikkelen. Uit de steeds terugkerende vragen en verzoeken hebben wij onze producten en diensten ontwikkeld die voortdurend worden aangepast, verbeterd en doorontwikkeld.

Alle expertises onder één dak

Wij hebben specialisten in huis die alles weten van ons RailSysteem® en de mogelijkheden inzake documentatie, bedrijfspassen en applicatie-ontwikkeling. Zo kunnen we voor iedere opdrachtgever een maatwerk oplossing bieden, geheel afgestemd op specifieke wensen en eisen. Dat maakt ons tot uw primaire raildienstverlener!

Juridische maatwerkoplossingen

Voor de snelle afhandeling van vraagstukken, problemen en andere zaken die van belang zijn ten aanzien van wet- en regelgeving, kunt u bij de Legal Desk van OBV-Logistiek terecht. Juist omdat de eisen die aan u gesteld worden voortdurend veranderen, is het raadzaam om een goede juridische partner te hebben die u bijstaat. Wij kunnen u voorzien van een kundig en onafhankelijk juridisch advies ten aanzien van wetswijzigingen

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten van OBV-Logistiek? Of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Hebben wij u ervan weten te overtuigen dat u onze dienstverlening goed kunt gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een eventuele (maatwerk) aanbieding.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV-Logistiek?

Neem Contact Op