Bedrijfspassen 2018-07-28T00:59:12+02:00

Bedrijfspassen

Wij zetten onze expertise in om u de bedrijfspas te kunnen leveren die volledig aansluit bij uw eisen en wensen.

Diverse soorten passen
OBV-Logistiek beschikt over de techniek om handzame passen te ontwikkelen voor uw medewerkers, klanten of bezoekers. Voorbeelden van bedrijfspassen zijn toegangspassen, bezoekerspassen, tankpassen, taxipassen en buspassen.

Custom-made bedrijfspassen
De bedrijfspassen die OBV-Logistiek levert zijn te voorzien van een opdruk, geheel op maat en conform de eigen wensen. Ook is het mogelijk om deze te voorzien van een chip waarop informatie wordt opgeslagen die door u uit te lezen is. De pas kan worden bedrukt in kleur en worden voorzien van een logo, pasfoto, teksten, etc. Het ontwerp van de bedrijfspas is geheel afhankelijk van de toepassing. Zo kunt u uw bedrijfspassen perfect laten matchen met uw huisstijl en sluiten de passen naadloos aan op uw corporate identity. Een opdruk is mogelijk op beide zijden.

Informatie op chip uitlezen
Het is mogelijk om de bedrijfspassen van OBV-Logistiek te voorzien van een chip waarop informatie wordt opgeslagen die door u uit te lezen is.

 

Het is ook mogelijk om informatie op de chip te zetten die door anderen uit te lezen is met specifieke apparatuur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met uw (speciale) telefoon de gegevens van de chip uit te lezen. Dit kan handig zijn als er geen computer of ander hulpmiddel voorhanden is. OBV-Logistiek kan u als totaalaanbieder naast de benodigde passen indien nodig ook de benodigde apparatuur leveren.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV-Logistiek?

Neem Contact Op