Applicatie-ontwikkeling 2018-07-28T01:01:43+02:00

Applicatie Ontwikkeling

Als primaire raildienstverlener is OBV-Logistiek een totaalaanbieder op diverse vlakken. Voor onze producten en diensten ontwikkelen we in eigen huis diverse applicaties. Ook voor onze opdrachtgevers kunnen wij applicaties op maat ontwikkelen.

Maatwerk applicaties en websites
Wilt u een eigen applicatie, website of andere toepassing laten ontwikkelen? U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerk development. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerk applicaties. Vanuit ons zusterbedrijf Alken Development worden talrijke applicaties ontwikkeld en geprogrammeerd. Dit bedrijf is ontstaan vanuit de technologische producten van OBV-Logistiek, waarvoor websites of applicaties gewenst waren. Een voorbeeld is het RailSysteem®.

Kwaliteit als onderscheidende factor
Alken Development levert maatwerk web-based applicaties. Geef ons uw wensen en (kwaliteits)eisen door, dan vertalen wij die in een functionele en goed uitziende app of website die helemaal aansluit op uw onderneming.
Onze in-house specialisten hebben een breed netwerk en we kennen de valkuilen en succesfactoren. Tevreden zijn we pas als een perfecte werking van uw eindproduct kan worden gegarandeerd. Aan kwaliteit doen wij nooit concessies: het is onze onderscheidende factor.

Service voor, tijdens en na oplevering
Bij ons stopt service niet bij de voordeur of na oplevering. Als uw applicatie of website is opgeleverd, houdt ons werk niet op. We kunnen de applicatie tegen betaling blijven monitoren en actief meedenken over hoe deze altijd goed kan blijven werken. We houden de veiligheid nauwlettend in de gaten en patchen eventuele veiligheidslekken. Als u wilt, doen wij op uw verzoek ook aanpassingen aan de applicatie.

Servers
Indien u geen eigen servers heeft om de applicatie of website op te laten draaien, is dat geen probleem. Wij bieden u de mogelijkheid om deze onder te brengen op onze servers. Zo bent u verzekerd van de beste hardware. Ook de veiligheid is dan gegarandeerd: deze servers zijn voor veiligheids- en continuïteitswaarborging ondergebracht bij één van de beste managed hostingpartners in Nederland.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV-Logistiek?

Neem Contact Op