+31 (0)43 3110684 info@obv-logistiek.eu
Bert Alken

Bert Alken

Directeur

Bert Alken is Algemeen Directeur van OBV-Logistiek BV. Hij heeft ruim 40 jaar binnen de spoorbranche gewerkt als o.a. manager tractie & materieel. In 2006 is Bert gestart met OBV-Logistiek BV.

Sam Alken

Sam Alken

IT Manager

Sam Alken verzorgt de IT binnen OBV-Logistiek BV. Hij werkt onder andere aan het e-learningprogramma, ELVW, de aanvraagsystemen en aan de ontwikkeling van het RailSysteem project. Ook verzorgt hij deze website, de overige e-learning- en aanvraagsystemen. Hij is sinds 2014 werkzaam bij OBV-Logistiek BV. Sam volgt momenteel een tweetalige atheneumopleiding.

Tamara Alken

Tamara Alken

Algemeen Manager

Tamara heeft de opleiding HBO-SPH gevolgd. Na een aantal jaren als hulpverleenster binnen multi-problem gezinnen gewerkt te hebben, is zij in 2009 gestart bij OBV-Logistiek BV. Zij is Algemeen Manager en houdt zich onder andere bezig met de financieën, sturing werkgroepen en klantcontact.

Susanne Bessems

Susanne Bessems

Administratief Medewerkster

Susanne verzorgt de aanvragen en de aanmaak van de diverse (bedrijfs)passen bij OBV-Logistiek BV. Ook houdt zij zich bezig met diverse administratieve taken. Susanne is sinds 2015 werkzaam bij OBV-Logistiek BV.

Susie Jae

Susie Jae

Developer

Susie is per 1 augustus 2016 bij OBV-Logistiek BV begonnen als developer. Zij houdt zich onder andere bezig met het verbeteren van onze huidige digitale producten en gaat daarnaast aan de slag met alle developmenteisen. Zij heeft het RailSysteem ontwikkeld. Susie heeft in 2000 haar Bachelor of Arts behaald aan de Columbia University in New York City (Verenigde Staten).

mr. Vincent Ramaekers

mr. Vincent Ramaekers

Jurist

Vincent is als jurist het aanspreekpunt voor Legal desk. Hij heeft in 2014 de bachelor Rechtsgeleerdheid (Nederlands recht) afgerond en hij is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daar heeft hij de master Civiel recht succesvol afgerond. Vincent is per september 2016 in dienst van OBV-Logistiek BV.

Judit Simhoffer

Judit Simhoffer

Accountmanager

Judit is het aanspreekpunt en contactpersoon voor de E-learning. Zij heeft de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk gedaan en is in 1992 afgestudeerd. Na 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt te hebben heeft zij een carrièreswitch gemaakt en is zij in 2013 begonnen bij OBV-Logistiek BV.