+31 (0)43 3110684 info@obv-logistiek.eu
Bert Alken

Bert Alken

Directeur

Bert Alken is Algemeen Directeur van OBV-Logistiek BV. Hij heeft ruim 40 jaar binnen de spoorbranche gewerkt als o.a. manager tractie & materieel. In 2006 is Bert gestart met OBV-Logistiek BV.

Sam Alken

Sam Alken

IT Manager

Sam Alken verzorgt de IT binnen OBV-Logistiek BV. Hij werkt onder andere aan het e-learningprogramma, ELVW, de aanvraagsystemen en aan de ontwikkeling van het RailSysteem project. Ook verzorgt hij deze website, de overige e-learning- en aanvraagsystemen. Hij is sinds 2014 werkzaam bij OBV-Logistiek BV. Sam volgt momenteel een tweetalige atheneumopleiding.

Tamara Alken

Tamara Alken

Algemeen Manager

Tamara heeft de opleiding HBO-SPH gevolgd. Na een aantal jaren als hulpverleenster binnen multi-problem gezinnen gewerkt te hebben, is zij in 2009 gestart bij OBV-Logistiek BV. Zij is Algemeen Manager en houdt zich onder andere bezig met de financieën, sturing werkgroepen en klantcontact.

Susanne Bessems

Susanne Bessems

Administratief Medewerkster

Susanne verzorgt de aanvragen en de aanmaak van de diverse (bedrijfs)passen bij OBV-Logistiek BV. Ook houdt zij zich bezig met diverse administratieve taken. Susanne is sinds 2015 werkzaam bij OBV-Logistiek BV.

Mario Lamers

Mario Lamers

Developer

Per 1 maart 2018 is Mario in dienst bij OBV-Logistiek B.V. als webdeveloper. Hij houdt zich onder andere bezig met de doorontwikkeling van RailSysteem en de ELVW. Ook ontwikkelt hij diverse custom applicaties voor onze klanten.

mr. Vincent Ramaekers

mr. Vincent Ramaekers

Jurist

Vincent is als jurist het aanspreekpunt voor Legal desk. Hij heeft in 2014 de bachelor Rechtsgeleerdheid (Nederlands recht) afgerond en hij is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daar heeft hij de master Civiel recht succesvol afgerond. Vincent is per september 2016 in dienst van OBV-Logistiek BV.

Judit Simhoffer

Judit Simhoffer

Accountmanager

Judit is het aanspreekpunt en contactpersoon voor de E-learning. Zij heeft de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk gedaan en is in 1992 afgestudeerd. Na 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt te hebben heeft zij een carrièreswitch gemaakt en is zij in 2013 begonnen bij OBV-Logistiek BV.