+31 (0)43 3110684 info@obv-logistiek.eu

OBV-Logistiek B.V. verwerkt privacygevoelige persoonsgegevens van haar klanten. OBV-Logistiek B.V. gaat hier uiteraard zorgvuldig mee om en acht de hoogste waarde aan een optimale beveiliging van de persoonsgegevens van haar klanten.

Bij het verwerken van persoonsgegevens houdt OBV-Logistiek B.V. zich aan de gestelde eisen in de Web Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). OBV-Logistiek B.V. is verantwoordelijk voor de veiligheid van de door u verstrekte persoonsgegevens. In deze privacy statement stellen wij welke persoonsgegevens verwerkt worden en met welk doel dit gedaan wordt.

GEBRUIK PERSOONSGEGEVENS

Wanneer u bij ons producten en/of diensten afneemt, worden de door u verstrekte persoonsgegevens slechts gebruikt voor deze producten en/of diensten te leveren. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nimmer aan derden, tenzij anders vermeldt en nodig voor een correcte dienstverlening. Wij verwerken enkel gegevens die noodzakelijk zijn voor onze producten en/of diensten te leveren. OBV-Logistiek B.V. haar medewerkers zijn verplicht zorgvuldig en discreet met uw gegevens om te gaan, zoals gesteld in een geheimhoudingsovereenkomst tussen OBV-Logistiek B.V. en haar medewerkers.

Alle gegevens die via internet aan ons worden verstrekt worden, tenzij anders vermeldt, opgeslagen op beveiligde servers van TrueServer B.V. te Amsterdam. Zij zijn gecertificeerd met ISO 27001 (veiligheid informatie en data), ISO 9001 (continue kwaliteitsverbetering) en NEN 7510 (hoogste standaard informatiebeveiliging). De webomgevingen die persoonsgegevens verwerken zijn uitgerust met SSL-certificaten van Thawte of VeriSign.

COOKIES

Op onze e-learningomgevingen en websites zijn cookies actief. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Door middel van deze cookieds worden uw voorkeuren opgeslagen en wordt u herkent bij uw volgende bezoek aan onze site. U kunt u browser desgewenst instellen geen cookies toe te staan, echter kan dit in bepaalde gevallen de optimale werking van onze omgevingen belemmeren.

INZAGE

Wij bieden u de mogelijkheid om schriftelijk bij OBV-Logistiek B.V. op te vragen welke persoonsgegevens er van u worden verwerkt. U kunt bij ons schriftelijk een verzoek indienen voor het verwijderen en/of bewerken van de opgeslagen persoonsgegevens. Sommige omgevingen bieden de mogelijkheid om zelf gegevens te verwijderen en/of te bewerken.

OPMERKINGEN PRIVACY STATEMENT

Wij besteden de grootste zorg aan de veiligheid van persoonsgegevens van onze klanten. Mist u iets in deze privacy statement? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Contact
OBV-Logistiek B.V.

P +31 (0)43 3110684
E info@obv-logistiek.nl
W obv-logistiek.nl

Adres:
Breusterstraat 101
6245EH Eijsden
Nederland