+31 (0)43 3110684 info@obv-logistiek.eu

OBV-Logistiek BV biedt u e-learning op maat gemaakt, geheel naar uw wens. E-learning is een tool die u kunt gebruiken in uw onderneming. Het biedt uw personeel de mogelijkheid om overal en op elk moment op een relaxte manier te kunnen leren.

Wij voorzien u van een compleet opleidingspakket met instructiefilmpjes. Het geheel kan worden afgesloten met toetsen en een officieel certificaat voorzien van al uw wensen.

U LEVERT DE CONTENT, WIJ MAKEN HET AF:
– certificaten met uw bedrijfslogo.
– een eigen leeromgeving.
– mogelijkheid tot toetsen en examinering op een afgesproken dagdeel.
– digitaal onderbrengen van naslagwerk/leermiddelen.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van modules als tijdsregistratie en cijferoverzichten.

Ook verzorgen wij alle aanvullende wensen, die in eerste instantie misschien niet mogelijk zijn. Elke eis die uw organisatie heeft aan ons e-learningproduct kunnen door onze developers worden geprogrammeerd, zodat uw organisatie altijd de beste (leer)ervaring heeft.

Ook is er een professionele helpdesk inbegrepen bij onze e-learning service. Deze is te bereiken op +31 (0)43 3110684.

Voor meer informatie wordt u verzocht te mailen naar info@obv-logistiek.nl, te bellen naar +31 (0)43 3110684 of ons contactformulier in te vullen op de contactpagina. Wij voorzien u graag van meer informatie.

De ELVW, de herinstructie-omgeving voor railvervoerders, is ondergebracht in het RailSysteem. U kunt het RailSysteem vinden door hier te klikken.

Contact
OBV-Logistiek B.V.

P +31 (0)43 3110684
E info@obv-logistiek.nl
W obv-logistiek.nl

Adres:
Breusterstraat 101
6245EH Eijsden
Nederland