+31 (0)43 3110684 info@obv-logistiek.eu

OBV-Logistiek B.V. creëert diverse (web)applicaties, volledig afgestemd op en geprogrammeerd naar de wens van haar klant. Wij denken met u mee en  zoeken passende, innovatieve oplossingen voor problemen die u heeft bij de bedrijfsvoering.

OBV-Logistiek B.V. vertaald naar aanleiding van een geheel vrijblijvend gesprek uw ideeën in een online applicatie of ander product waarmee uw organisatie efficiënter, doelgerichter of makkelijker kan functioneren.

OBV-Logistiek B.V. verzorgt uw product van begin tot einde en blijft nazorg leveren om er zeker van te zijn dat het product altijd naar behoren werkt. Wij stoppen niet bij het afleveren van de software, dat is enkel de eerste stap. Na oplevering van de software brengen wij deze op onze servers onder, we monitoren de werking ervan en zorgen ervoor dat deze optimaal blijft functioneren. Wijzigingen aan de software worden ook door ons uitgevoerd, tevens zijn wij er ook als helpdesk ten behoeve van uw medewerkers. U levert uw wens en idee voor het product (en eventueel de inhoud als deze vakspecifiek is) en wij leveren de service en het systeem.

Interesse? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen u heel graag verder.

Contact
OBV-Logistiek B.V.

P +31 (0)43 3110684
E info@obv-logistiek.nl
W obv-logistiek.nl

Adres:
Breusterstraat 101
6245EH Eijsden
Nederland